Körkortsfoto, Visumfoto, ID-foto, Passfoto

Välkommen in till oss på Japan Photo när du vill ha hjälp med körkortsfoto, visumfoto, ID-foto eller utländska passbilder. Ta med dig aktuella riktlinjer för det land du söker VISUM/pass till så lämnar vi garanti på att bilden uppfyller de krav som ställs.

OBS! Priser hittar du i menyn för respektive fotografering.

Du är välkommen in när det passar dig, ingen tidsbokning krävs. Bilderna får du med dig direkt.

De allra flesta länder kräver vit bakgrund, och har inga krav på papperstyp (vi använder blankt fotopapper för bästa kvalitet). Kontakta din närmsta Japan Photo-butik först om du behöver bilder med andra krav än vit bakgrund och blankt fotopapper.

Du är välkommen in när det passar dig för ID/VISUM och liknande bilder. Ingen tidsbokning krävs. Pappersbilderna får du med dig direkt, eller om du behöver bilden digitalt så mailar vi dem direkt (tilläggskostnad).

Vi kan bland annat hjälpa dig med:

Körkortsfoto

Är det dags att förnya körkortet? Vi hjälper dig med fotografering för svenskt körkort, internationellt körkort, utländska körkort samt förarbevis för moped eller andra fordon.

Visumfoto

Om du ska resa utomlands för att turista eller jobba kan du ibland behöva ansöka om visum i landet. Vi fotograferar visumfoto i flera olika format och kan hjälpa dig med bilder  till de flesta länder. Är du osäker på vilken storlek du behöver fråga ditt resebolag eller kontakta någon av våra butiker så kan vi hjälpa till.

ID-foto

Vi hjälper dig med foton när ska skaffa ditt första ID-kort eller när det är dags att förnya. Våra ID-foton är godkända till alla sorters svenska legitimationer (förutom svenskt pass som du måste ta hos Polisen). Fungerar även bra för dig som behöver skaffa ett foto till yrkeslegitimation, intyg av olika slag eller licenser med bild.

Passfoto, utländska

Bor du i Sverige och har medborgarskap i ett annat land hjälper vi dig att fotografera ditt nya passfoto. Vi fotograferar passfoton till de flesta länder utom Sverige (Svenska pass  sköts helt av polismyndigheten).

Företagsavtal

Har du ett företag och behöver foton för till exempel arbetslegitimation eller liknande ID-kort? Vi erbjuder förmånliga avtal för företag med flera anställda. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Studiofotografering

Vi erbjuder studiofotografering av enkla porträtt och på vissa orter även familjefotografering med mera. Klicka här för att läsa mer.

Ärrfoto / Skadefoto

Vi fotograferar ärr/skador för ditt försäkringsbolag.

 

Kontakta oss gärna för mer information: fotografering@japanphoto.se